Whatsapp
Whatsapp

We willen ons even aan u voorstellen

seperator

Adviespolis is een financieel dienstverlener. Wij adviseren en bemiddelen al jaren in inkomens, particuliere en bedrijfsmatige schade- & levensverzekeringen.
Adviespolis legt de nadruk op persoonlijke advisering waarbij u in principe op bovenstaande gebieden alle werkzaamheden uit handen genomen wordt. Natuurlijk is het ook mogelijk naar keuze uw zelfwerkzaamheid toe te voegen, al dan niet in combinatie met Adviespolis.

Adviespolis geeft inzicht. Dit gebeurt door het opzetten van een geheel persoonlijke risicoanalyse. Samen met u bepalen wij wat u wenst te verzekeren en welke risico’s voor eigen rekening genomen kunnen en willen worden. Normaal betaalt u premie incl. provisie aan de verzekeraar. Adviespolis laat u echter ook de keuze om alleen premie te betalen aan verzekeraars met daarnaast een vergoeding voor het advies en de bemiddeling welke in overleg met u zal worden bepaald. 

Ons kantoor

seperator

Ons kantoor is gestart in het jaar 1995 door Dirk Terwindt vanuit ruim opgedane ervaringen op assurantiegebied bij diverse verzekeraars en een bankinstelling. Tevens ervaringen opgedaan op de zakelijke assurantiebeurs te Rotterdam. Vanuit die kennis en ervaring besloten om een geheel nieuw assurantie advieskantoor te starten met zijn echtgenote Charlotte in Oisterwijk.

Thans, na 30 jaar ervaring in een zeer snel veranderende financiële wereld is de nadruk nog meerkomen te liggen op advisering en vervolgens het zoveel mogelijk uit handen nemen vanwerkzaamheden. De nadruk van onze dienstverlening ligt in het ondersteunen in het beoordelen van verzekerings risico’s welke u loopt van u als particulier, zzp er of MKB bedrijf op het gebied van alle schade, inkomens, ziektekosten en overlijdens risico verzekeringen.

Particulier, DGA of ZZP. We hebben kennis van zaken en staan u voor ieder vraagstuk vakkundig bij.

“ Bij ons bent u altijd welkom voor een goed gesprek”.

MorgenInternet