Whatsapp
Whatsapp

DAS Rechtsbijstandverzekering

Seperator

Uw risico's

 

Iedereen kan in een juridisch geschil belanden. Zeker tegenwoordig. Als u een kans wilt maken om daar goed uit te komen, heeft u juridische ondersteuning nodig. Dat kost handen vol geld. Geschillen kunnen jaren doorwoekeren. Dan is het fijn als u een rechtsbijstandverzekering hebt.

Rechtsbijstandsverzekering

 

Een juridisch geschil heeft u niet elke dag. Door te werken met een beperkte eigen bijdrage bij een geschil, is de premie bij DAS de laagste van Nederland. U kunt kiezen uit een lage eigen bijdrage van € 350 of een hogere van € 600 voor een nog lagere premie. Deze bedragen zijn natuurlijk veel lager dan juridische kosten van advocaten en rechtszaken. Vaak betaalt u maar een deel van uw eigen bijdrage. Bij sommige conflicten is er geen eigen bijdrage. Voor het eerste telefonische advies betaalt u niets. Denkt DAS dat u een zaak heeft, dan kunt u deze aanmelden. U krijgt dan uw eigen DAS-advocaat toegewezen. Wanneer uw advocaat contact opneemt met de tegenpartij, kan het zijn dat de zaak wordt opgelost. U betaalt dan maar € 100 aan eigen bijdrage. Bij elke volgende stap wordt dat meer. Natuurlijk nooit meer dan het gekozen maximale bedrag.

Bereken hieronder uw premie:


Verzekeren bij Adviespolis

  • Advies en bemiddeling voor al uw schadeverzekeringen
  • Alle mogelijke ondersteuning bij eventuele schadegebeurtenissen
  • Deskundige medewerkers die u graag helpen
  • U kunt kiezen: u doet het zelf of wij doen het voor u
  • Onze opzegservice maakt overstappen naar Adviespolis heel gemakkelijk

Bent u DGA of ZZP'er en heeft u vragen over uw polissen? Of wilt u graag een afspraak maken voor een vrijblijvend advies gesprek?

“ Bij ons bent u altijd welkom voor een goed gesprek”.

MorgenInternet